Taşharman İlkokulu
Taşharman Köyü Ahlat / BİTLİS
OKUL MÜDÜRÜ 05424590414 / OKUL 0434 423 20 03

VİZYON

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını, iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

MİSYON

Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili becerikli ve kendine güvenen, sağlıklı kararlar alabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Öğrencilerin daha akılcı ve mantıklı davranmaları, düşünmeyi ve düşünceden yararlanmaları için yaşam kalitelerini geliştirmek. Ulu Önder Atatürk´ün "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti´ne ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmek.

TAM GÜN

08:40 / 15:25

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Servis Bilgisi

İlk ve ortaokul öğretmenleri birlikte ücretli servis ile ulaşım sağlamaktadır. Okulumuzu tercih etmeyi düşünen Öğretmen arkadaşlarla ilgili ayrıntılı bilgi anasayfamızda paylaşılmıştır.

Ahlat İlçe Merkezine 17 km.

Taşharman Köyü Ahlat/BİTLİS

Futbol, Voleybol, Masa Tenisi, Kros